slot pg - An Overview

De interne diensten van 711 BV zullen de persoonsgegevens enkel gebruiken voor het verwerken van de inschrijvingen en de deelnames van de Spelers aan de spelen, het eventueel verzenden van nieuwsbrieven (indien en voor zover de Speler hiermee heeft ingestemd bij zijn inschrijving), of om de communicatie te verbeteren en te personaliseren, in het bijzonder door brieven of e-mails achieved informatie of in het kader van het personaliseren van de Web site en de goede werking van de spelen.

Zoals eerder gezegd hebben wij een ruim spelaanbod. Ons on the web On line casino heeft zowel de meeste bekende gokkasten, klassieke gokkasten als de nieuwe games en natuurlijk ook exclusieve video games die enkel bij ons te vinden zijn. Er is dus zeker voor iedereen wat wils!

De Speler kan op elk ogenblik de rubriek "Verantwoord Spelen" bekijken die beschikbaar is vanop elke pagina op de Web site van 711 BV. In deze rubriek heeft de Speler de beschikking over het geheel van de getroffen maatregelen op de Website, de mogelijkheid om zich in te schrijven op de Cruks, en vindt de Speler hier de te volgen process en de lijst van hulpgroepen, instellingen gespecialiseerd in gokverslaving.

711 BV de kredietwaardigheid van een Speler controleert, fulfilled de hulp van financiële instellingen en dienstverleners van betalingen doorway derden, op foundation van de informatie die door genoemde Speler wordt verstrekt op het moment van zijn inschrijving;

-  vragen naar een bewijs (zoals een bron van inkomsten) of je dit speelgedrag daadwerkelijk aan kan

Wil je meer weten over verantwoord spelen? Bezoek dan zeker eens onze verantwoord spelen pagina en aarzel dan ook niet om Get in touch with fulfilled ons op te nemen als je vragen hebt more than verantwoord spelen.

Wij streven dagelijks naar verbeteringen op onze Web-site om het voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Je kan altijd nieuwigheden verwachten op onze Web-site! 

De Speler heeft het recht om free of charge en zonder kosten bezwaar te maken tegen het gebruik doorway 711 BV of door de commerciële companions van zijn persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden en van met title commerciële marketingdoeleinden.

De Speler verbindt zich ertoe om geen enkel gedrag te vertonen dat schade kan toebrengen aan de reputatie van 711 BV, de Web site, de spelen of andere Spelers of afbreuk kan doen aan de goede werking van de Web-site en de spelen.

711 BV verzoekt de Speler om vragen en problemen te richten aan de Dwell Chat.  Indien dit niet volstaat kan de Speler een e mail sturen of telefonisch Get hold of opnemen.

Vervolgens moet de Speler verklaren de Algemene Voorwaarden gelezen en geaccepteerd te hebben vooraleer naar de volgende stap te kunnen gaan.

711 BV behoudt zich het recht voor om de Overeenkomst, satisfied inbegrip van de spelregels, te wijzigen, aan te passen en/of bij te werken.

De Speler erkent en accepteert bijgevolg dat 711 BV niet aansprakelijk is voor eventuele niet-beschikbaarheid, opschorting of onderbreking van de Web site of de spelen.

711 BV stuurt de Speler vervolgens for each e-mail een connection waarmee de Speler slotxo een nieuw wachtwoord kan instellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *